У Харкові призначили десятого заступника міського голови

У Харкові призначили десятого заступника міського голови

Укрінформ
Депутати Харківської міськради підтримали призначення Дмитра Ісаєва на посаду заступника міського голови - він відповідатиме за стратегічний розвиток міста. 

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

«Депутати Харківської міської ради затвердили Дмитра Ісаєва на посаді заступника міського голови з питань стратегічного розвитку міста. Відповідне рішення прийнято сьогодні, 25 січня, на пленарному засіданні позачергової сесії міськради. За це призначення проголосували 73 депутати», - йдеться у повідомленні. 

За словами міського голови Ігоря Терехова, основними завданнями нового заступника будуть оптимізація тендерних закупівель, проведення аудиту комунальних підприємств і робота з їхніми активами. 

До виконання обов’язків Ісаєв стане 26 січня, додали у пресслужбі міськради.

Читайте також: Кирило Кернес заявив про вихід із фракції «Блок Кернеса» в Харківській облраді

Згідно з її даними, Дмитро Ісаєв має ступінь кандидата економічних наук. Близько семи років працював на ДП «Завод ім. Малишева», зокрема, на посаді головного бухгалтера, з 2005 року по 2020 рік - на керівних посадах в АТ «Харківобленерго». Протягом 2021 року був експертом з енергоефективності нетрадиційних та відновлювальних видів енергії у ДП «Нафтогаз-енергосервіс» НАК «Нафтогаз України». Останні два роки Ісаєв працював головним бухгалтером АТ «Харківобленерго».

До сьогодні міський голова Харкова мав 9 заступників, Ісаєв став десятим. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-