росіяни вивозять із Мелітополя майно школи мистецтв

росіяни вивозять із Мелітополя майно школи мистецтв

Укрінформ
Із тимчасово захопленого Мелітополя російські загарбники вивозять майно музичної та художньої шкіл.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Два дні тому з нашої художньої і музичної школи вони (військові рф. - ред.) почали вивозити меблі. Це нова школа, реконструйована за допомогою європейських донорів. Буквально кілька років тому ми її відкрили після реконструкції. І тепер меблі, обладнання, LED-екрани - все вони (росіяни. - ред.) почали вивозити", - зазначив Федоров.

У Телеграмі він повідомив, що загарбники привласнюють у місті і області все - від державних закладів і комунального майна до приватних авто і житла. Тільки за останні два тижні вони передали музейний комплекс «Кам’яна могила» в управління рф та вирішили «націоналізувати» 47 закладів охорони здоров’я. Вороги та їхні поплічники відбирають цілі підприємства на користь олігархів з так званих лднр, Криму та росії, шукають російських «інвесторів» для понад 450-ти «націоналізованих» баз відпочинку Кирилівки. Також загарбники роблять побудинковий облік і заселяються в порожні будинки і квартири, зламують гаражі і на тих, в яких стоять авто, ставлять мітки.

Читайте також: У Міноборони показали, що вкрали загарбники з Мелітопольського музею

Як повідомляв Укрінформ, помешкання жителів Мелітополя і довколишніх населених пунктів займають загарбники з рф, при цьому з деяких сіл вигнали всіх жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-