У Краматорську стартувала програма з видачі безкоштовних дров

У Краматорську стартувала програма з видачі безкоштовних дров

Фото
Укрінформ
У Краматорську Донецької області стартувала програма з видачі безкоштовних дров населенню.

Про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада, передає Укрінформ. 

"У Краматорську розпочалась програма з видачі безкоштовних дров. Мешканці міста, які мають твердопаливні котли або пічне опалення, отримують деревину для обігріву осель згідно з раніше поданими до Управління праці та соціального захисту заявами", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дрова місцевим жителям надають відповідно до Порядку надання допомоги у вигляді деревини паливної серед домогосподарств Краматорської міської територіальної громади.

Цим документом передбачено, що допомога у вигляді деревини паливної надається одноразово на домогосподарство, яке має пічне опалення, у розрахунку не більше 10 тис. грн, але не менше двох кубометрів. В першу чергу — людям з інвалідністю, літнім людям, багатодітним родинам і малозабезпеченим.

Як повідомлялось, видача безоплатної деревини для обігріву будинків в регіонах, які прилягають до зони бойових дій, розпочалася 31 жовтня.

Читайте також: Тепло в оселях по-німецьки: українцям це все відомо

Згідно з рішенням уряду, жителі вісьмох прифронтових областей – Донецької, Запорізької, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Дніпропетровської, Чернігівської – отримають її з доставкою додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-