У Черкасах запроваджують масковий режим у транспорті й ТРЦ

У Черкасах запроваджують масковий режим у транспорті й ТРЦ

Укрінформ
Повернутися до маскового режиму через збільшення захворюваності на коронавірусну хворобу вирішили в Черкасах.

Про це повідомляє Черкаська міська рада на своїй сторінці в Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника міського голови Сергія Тищенка вирішила рекомендувати запровадження низки заходів у Черкасах. Керівникам підприємств – забезпечити дотримання протиепідемічних вимог (масковий режим, дотримання фізичної дистанції, дотримання правил особистої гігієни, користування антисептиками та ін.) у місцях масового перебування людей (ТРЦ, заклади торгівлі, громадського харчування тощо), інших соціально-важливих об’єктах, а також дотримання маскового режиму в громадському транспорті", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Сумщині через ріст захворюваності на COVID-19 повертають масковий режим

За інформацією департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради, станом на 24 жовтня у Черкаській області кількість виявлених хворих за тиждень становить 1084 особи, із них жителів м. Черкаси – 346.

Читайте також: Через поширення COVID-19 медзаклади Вінниччини перейшли на масковий режим

У закладах охорони здоров’я Черкас для можливої госпіталізації пацієнтів з підозрою та підтвердженим випадком гострої респіраторної хвороби COVID-19 розгорнуто 350 ліжок. Наразі завантаженість ліжкового фонду становить 14,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-