На Хмельниччині відновили електропостачання після масованого ракетного удару

На Хмельниччині відновили електропостачання після масованого ракетного удару

Укрінформ
У НЕК "Укренерго" заявили про відновлення живлення у Хмельницькій області після масованого ракетного удару російського агресора 22 жовтня. Також тривають роботи для відновлення енергопостачання Рівненщини, Черкащини та на Волині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НЕК "Укренерго" у Фейсбуці.

"Наразі по всій країні 70 наших ремонтних бригад ремонтують інфраструктуру після ракетних обстрілів. Сотні наших співробітників працюють 24/7, для якнайшвидшого відновлення енергопостачання в усіх постраждалих регіонах", - йдеться у повідомленні.

У компанії дякують усім українцям, які свідомо зменшують споживання електроенергії, особливо в пікові години – з 6:00 о 11:00 і з 17:00 до 23:00. "Енергетикам зараз особливо потрібна ваша підтримка, щоб мати час для відновлення роботи пошкоджених рашистами енергооб’єктів. Тому просимо вас ощадливо ставитися до споживання електроенергії впродовж всього дня", - закликають в Укренерго.

У компанії уточнили, що сьогодні з 12 години дня Диспетчерський центр НЕК “Укренерго” був змушений віддати команду на обмеження споживачів Києва, Київської області, Чернігівщини, Черкащини та Житомирщини. "Це необхідно, щоб уникнути перевантаження мереж в цих регіонах", - пояснили в Укренерго.

Читайте також: На Волині після атак рф відновили електропостачання 91 тисячі споживачів

Енергетики закликають не вмикати одночасно в мережу кілька потужних електроприладів, а пральними машинами, бойлерами, кондиціонерами та обігрівачами користуватися за можливості вночі.

Як повідомляв Укрінформ, в НЕК "Укренерго" заявили, що масштаб пошкоджень енергетичних об’єктів внаслідок російської ракетної атаки вранці у суботу, 22 жовтня, може перевищити наслідки ударів 10-12 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-