Гості на обіді з фон дер Ляєн ласували дині та кавуни зі звільненої Херсонщини

Гості на обіді з фон дер Ляєн ласували дині та кавуни зі звільненої Херсонщини

Фото
Укрінформ
На обіді з президенткою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн в Києві гостям пропонували дині та кавуни зі звільнених на Херсонщині населених пунктів.

Про це повідомив голова Представництва Євросоюзу в Україні Матті Маасікас у Твітері, повідомляє Укрінформ.

«І слина тече, і очі сльозяться. Зеленський пропонує на обіді із фон дер Ляєн дині та кавуни з нещодавно деокупованих сіл Херсонської області», - зазначив Маасікас.

Посол ЄС також опублікував фото з частуваннями та листівкою, в якій відзначається мужність українських воїнів та ретельно спланований контрнаступ ЗСУ, а також лідерство Херсонщини з вирощування баштанних культур.

«Херсонські кавуни відомі своєю якістю далеко за межами області – вони є певною мірою основним продуктом регіону. Сьогодні хочемо пригостити вас кавунами та динями, вирощеними в нещодавно деокупованих селах», - наголошено у листівці.

Як повідомлялося, президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн прибула з візитом до української столиці у четвер, 15 вересня.

12 вересня Оперативне командування "Південь" поінформувало про звільнення Збройними силами України на південному напрямку 13 населених пунктів, серед яких Високопілля, Нововознесенське, Білогірка, Сухий Ставок та Миролюбівка. Загальна площа вивільнених територій - понад 500 кв.км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-