У звільнені громади Харківщини доставили майже 250 тонн гуманітарної допомоги

У звільнені громади Харківщини доставили майже 250 тонн гуманітарної допомоги

Укрінформ
У звільнені від російських загарбників громади Харківської області доставлено майже 250 тонн гуманітарних вантажів.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Телеграмі.

На Харківщині гуманітарною допомогою забезпечують жителів звільнених від росіян територій представники обласної військової адміністрації за сприяння Міжнародного комітету Червоного Хреста і Товариства Червоного Хреста України.

Читайте також: У визволені громади Харківщини вирушили перші гуманітарні вантажі - Тимошенко

“Гумдопомога доставляється у деокуповані населені пункти та роздається за участі волонтерів безпосередньо населенню, а також – головам органів місцевого самоврядування для розподілу між тими мешканцями, хто найбільше її потребує”, - ідеться в повідомленні.

Мінреінтеграції рекомендує звертатися з питань отримання гуманітарної допомоги до представників органів місцевого самоврядування звільнених населених пунктів, військових Збройних сил України, які звільнили територію та розташовані у населеному пункті, і до обласних військових адміністрацій, на території яких триває звільнення від російської армії.

У Мінреінтеграції нагадали про цілодобову безкоштовну гарячу лінію з кризових питань 15-48.

Читайте також: На звільненій Харківщині наступного тижня вже можна буде дивитись і читати українське – Ткаченко

Як повідомлялося, на визволених від росіян територіях Харківщини поступово стабілізується ситуація з медичним обслуговуванням, пацієнтів із районів, де знищені медзаклади, госпіталізують у Харків.

Фото: Кирило Тимошенко, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-