Вибух на виставці в Чернігові: травмовані четверо дітей та кілька дорослих

Вибух на виставці в Чернігові: травмовані четверо дітей та кілька дорослих

Укрінформ
Кількість постраждалих унаслідок вибуху гранатомета на виставці біля музею в Чернігові зростає: відомо про четверту поранену дитину, а також травмувалося кілька дорослих.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі інформує Суспільне.

«Окрім дітей, травмувалися й дорослі. Вони звернулися за медичною допомогою до лікарів. Є поранення і контузії. Стало відомо про четверту травмовану дитину. Це хлопчик семи років. В нього поранена рука. Йому зробили рентген, перелому немає. Нині хлопцеві зашивають руку», - повідомляє ЗМІ.

Попередньо, станом на 15:30, відомо про вже трьох травмованих дорослих.

Також зазначається, що речниця поліції області Наталія Слабеняк повідомила, що справу про вибух буде розслідувати Державне бюро розслідувань. Водночас пресслужба Чернігівської міської ради заявляє, що міськрада не давала дозволу на проведення виставки боєприпасів, а також не отримувала повідомлень про її проведення.

Як повідомляв Укрінформ, 3 вересня в Чернігові на Валу на виставці боєприпасів біля історичного музею близько 13:30 пролунав вибух. Станом на 14 годину було відомо про двох постраждалих дітей. Згодом стало відомо про трьох поранених дітей, за даними голови ОВА В’ячеслава Чауса, дворічний хлопчик перебуває у реанімації.

Попередньо, в руках одного з дітей вибухнув ручний протитанковий гранатомет.

На місці працюють правоохоронці.

Фото: Суспільне Чернігів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-