На Київщині відновлюється газопостачання, на Чернігівщині вже відремонтовано 1100 будівель - ОП

На Київщині відновлюється газопостачання, на Чернігівщині вже відремонтовано 1100 будівель - ОП

Відео
Укрінформ
У Київській області оперативно відновлюється газопостачання, у Чернігівській відремонтовано вже понад 1 100 будівель.

Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

Тимошенко наголосив, що працівники екстрених, спеціальних та комунальних служб працюють майже цілодобово, на всіх звільнених від російської окупації територіях тривають відновлювальні роботи.

«Київська область. У всіх населених пунктах, де відновлено послугу розподілу газу, по мірі повернення споживачів до домівок та подання аварійних заявок на пуск газу, «Київоблгаз» оперативно проводить обстеження та здійснює пуск газу та за необхідності виконує ремонтні роботи по внутрішньобудинкових газових мережах», - сказав заступник керівника Офісу Президента.

Він додав, що «Київоблгаз» перейшов до роботи в штатному режимі, посилена кількість аварійних бригад залишається працювати в Бучанській, Ірпінській та Гостомельській громадах.

Говорячи про ситуацію у Чернігівській області, Тимошенко зазначив:

«Станом на сьогодні вже відновлено понад 1 100 об’єктів. Серед них: 738 - приватних будинків; 272 – багатоповерхівки; 65 – дитячих садочків та шкіл; 19 - закладів охорони здоров’я; 10 - об’єктів ЖКГ; 1 заклад вищої освіти; 1 адміністративна будівля. Продовжується ремонт, відновлення та скління приміщень садочків в Ніжині, Дмитрівці та Чернігові».

Також він зауважив, що за кошти резервного фонду було відремонтовано приміщення та будівлі Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Чернігівського обласного центру крові та обласної лікарні.

«Команда Президента, уряд, парламент, Збройні сили України, прості громадяни нашої країни, а також численні міжнародні партнери – продовжуємо тримати оборону», - підсумував Тимошенко.

Читайте також: У Харкові відновлюють частину пошкоджених обстрілами будинків

Як повідомляв Укрінформ, на сьогодні у Житомирській області вже повністю відновили понад 719 пошкоджених військами рф об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-