На Миколаївщині через ворожі обстріли згоріли 82 гектари пшениці, ангар та насосна станція

На Миколаївщині через ворожі обстріли згоріли 82 гектари пшениці, ангар та насосна станція

Фото, відео
Укрінформ
На Миколаївщині у результаті обстрілів згоріло 82 гектари пшениці, ангар, насосна станція, господарчі будівлі та очерет.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Миколаївській області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Протягом доби 21 червня на території Миколаївської області зареєстровано 8 пожеж внаслідок бойових дій. Так, через ворожі обстріли горів ангар, насосна станція, пшениця на корені, очерет та чагарники. Вогнем знищено зернові культури на загальній площі 82 га. Завдяки роботі підрозділів Головного управління ДСНС України у Миколаївської області не допущено перекидання вогню на 215 га», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що на території Дорошівської ТГ у Прибузькому лісництві навмисний підпал спричинив займання листяного настилу на площі 0,06 га.

Пожежі господарчих споруд на території приватних домоволодінь стались у с. Іванівка Вознесенського району та м. Миколаєві.

Читайте також: У Харкові ліквідували пожежу, спричинену ворожими обстрілами

24 лютого президент росії володимир путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-