У Дніпрі створили волонтерський хаб для молоді з Луганщини

У Дніпрі створили волонтерський хаб для молоді з Луганщини

Фото
Укрінформ
Хаб для молодих переселенців з Луганщини створено в Дніпрі за дорученням начальника Луганської обласної військової адміністрації.

Про це в Фейсбуці повідомила пресслужба Луганської ОВА, передає Укрінформ.

«Від початку російського вторгнення з Луганської області до Дніпропетровської перемістились щонайменше 10 тисяч молодих людей. Аби не дати їм загубитись у цей складний час, допомогти реалізуватись та просто підтримати морально, голова облдержадміністрації Сергій Гайдай доручив створити у Дніпрі волонтерський хаб для молоді Луганщини», - йдеться в повідомленні.

Діяльність хабу забезпечується Луганським обласним центром підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень, який до війни був майданчиком для гуртування молодих людей, розвитку їх лідерського потенціалу та центром координації молодіжної та волонтерської роботи. Коли діяльність Центру на території області стала небезпечною, його перемістили до Дніпра.

Міська влада Дніпра безкоштовно надала приміщення, а за рахунок підтримки USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» сучасними меблями та технікою було обладнано коворкінг та логістичний пункт видачі гуманітарної допомоги.

Читайте також: USAID «Говерла» передав Львівщині 40 електрогенераторів

Наразі спільними зусиллями команди Центру молодіжних ініціатив, його партнерів з інших волонтерських організацій та гуманітарних штабів вдалося створити дієву систему благодійної допомоги.

Як повідомлялось, за даними Управління Верховного комісара (УВКБ) ООН у справах біженців, внаслідок російської агресії в Україні, вимушеними переселенцями стали близько 8 мільйонів її громадян.

Фото: Луганська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-