У миколаївських лікарнях - 252 постраждалих від атак росії

У миколаївських лікарнях - 252 постраждалих від атак росії

Укрінформ
У миколаївських лікарнях знаходяться 252 громадян, які постраждали від атак російських загарбників, тільки за останню добу поранено дев'ятеро людей.

Про це у своєму Телеграмі повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Укрінформ.

"Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину. Знову дісталося Баштанському району та Миколаєву. Обстріли зафіксовані в Березнегуватській громаді. Горіла хвойна підстилка на території Балабанівського лісу. За минулу добу поранення отримало 9 людей. Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу», - написала Замазєєва.

За її словами, загалом, станом на сьогоднішній ранок, у миколаївських лікарнях знаходяться 252 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 73 людей отримало допомогу амбулаторно.

Читайте також: На Миколаївщині значно збільшилася кількість обстрілів – Кім

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-