Ворог готує провокації в Одесі, намагаючись втягнути і жителів Придністров'я

Ворог готує провокації в Одесі, намагаючись втягнути і жителів Придністров'я

Укрінформ
російські загарбники готують провокації в Одесі напередодні 2 травня, намагаючись втягнути у розв’язану війну також жителів невизнаного Придністров’я.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє представник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

«Напередодні 2 травня продовжується кампанія з розхитування Одеси, прикордонних регіонів та спроб підбурення проросійських сил. Так, оперативним шляхом отримано інформацію про диверсійну заготовку – тираж газети «Приднестровье» від 2 травня 2022 року із нібито офіційним зверненням жителів Придністров’я до путіна із проханням про захист від нападу українських Збройних сил. Наданням розголосу цієї провокації дії ворожих сил дискредитовано», - зазначив Назаров.

Він закликав бути пильними напередодні поминальних днів, уникати масових скупчень людей, дотримуватись обмежень комендантської години, що діятиме в Одесі з 22 год. 1 травня до 5 год. 3 травня.

Представник ОК «Південь» додав, що 30 квітня ворог знову завдав по Одесі ракетного удару. Цього разу з окупованої території Криму, ракетним комплексом «Бастіон» випущено 3 ракети «Онікс», які влучили у злітно-посадкову смугу. Руйнування призвели до неможливості подальшої експлуатації ЗПС, постраждалих немає.

Читайте також: росія ширить фейки за допомогою фабрики тролів - МЗС Британії

Як повідомлялося, 30 квітня в Одесі затримали групу осіб, що планували влаштувати 2 травня масові заворушення, при обшуках у них вилучили зброю, гранати та заборонену символіку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-