У Хмельницькому на аукціоні за 51 тисячу гривень продали поштові марки, щоб допомогти ЗСУ

У Хмельницькому на аукціоні за 51 тисячу гривень продали поштові марки, щоб допомогти ЗСУ

Укрінформ
У Хмельницькому на аукціоні за 51 тис. грн продали поштові марки «Русскій воєнний корабль, іді…!». Отримані кошти спрямують на допомогу Збройним силам України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила співачка та бандуристка, організаторка аукціону Марина Круть, передає Укрінформ.

«Стартова ціна – 2000 грн. Аукціон закрили. Продали за 51000 грн. Усі кошти із цих марок підуть на амуніцію 38 бійцям на сході, яким я допомагаю», - йдеться у дописі.

Укрпошта 12 квітня ввела в обіг першу українську поштову марку в умовах воєнного стану «Русскій воєнний корабль, іді…!».

У конкурсі на дизайн марки, який було оголошено 1 березня, взяли участь майже 500 художників. Переможцем народного голосування став ескіз українського художника Бориса Гроха.

Поштову марку «Русскій воєнний корабль, іді…!» із 21 квітня можна придбати в інтернет-магазині "Укрпошта".

Читайте також: Марки «з кораблем» продали на благодійному аукціоні за 5 мільйонів

Як повідомлялося, фраза-відповідь українських військових з острова Зміїний російським загарбникам стала мемом і одним із символів боротьби українського народу з окупантами.

24 лютого МВС повідомили, що на острові Зміїний, імовірно, загинули 13 українських прикордонників. За чотири дні стало відомо, що захисники Зміїного - морські піхотинці та прикордонники - живі і перебувають в полоні. 24 березня відбувся перший повноцінний обмін військовополоненими з рф.

Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю російським журналістам 27 березня сказав, що частина українських моряків із острова Зміїний загинула, частина була взята в полон - їх обміняли на російських військових.

Фото: Фейсбук Marina Krut 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-