Кількість загиблих дітей від ракетного удару по Краматорську зросла до семи

Кількість загиблих дітей від ракетного удару по Краматорську зросла до семи

Укрінформ
Кількість загиблих унаслідок ракетного удару по залізничному вокзалу Краматорська зросла до 59 осіб - у лікарні померли ще дві дитини.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада.

«Кількість дітей, які загинули внаслідок обстрілу залізничного вокзалу м. Краматорська збільшилася до 7. В лікарні померли ще дві дитини…Таким чином, загальна кількість людей, які загинули у наслідок обстрілу росіянами залізничної станції "Краматорськ" збільшилась до 59 осіб», - йдеться у дописі.

Читайте також: Для лікування поранених на вокзалі у Краматорську долучаться іноземні хірурги

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня по залізничному вокзалу Краматорська вдарили дві російські ракети. З цього вокзалу щодня проводилася евакуація мирного населення. Потяги вирушають у різні міста на захід та до центру України.

Президент Володимир Зеленський поінформував, що росіяни вдарили по залізничному вокзалу Краматорська керованою ракетою «Точкою-У».

Читайте також: ЄС – про ракетну атаку в Краматорську: Не має бути безкарності для воєнних злочинів

Від цього теракту (на 13 квітня) загинули 57 людей, з них 38 загинули одразу на вокзалі, решта померла у лікарні. Серед загиблих – 5 дітей. Поранено 114 мирних жителів.

24 лютого президент росії путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-