У Харкові вибухають російські міни сповільненої дії, розкидані біля будинків

У Харкові вибухають російські міни сповільненої дії, розкидані біля будинків

Фото
Укрінформ
Вночі війська рф дистанційно закинули в Харків міни сповільненої дії, поліція та рятувальники оточили небезпечний квартал.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Суспільне.

«Проспект Олександрівський у Харкові перекритий між бульваром Богдана Хмельницького та вулицею Пожарського. Близько 1:00 російські війська дистанційно закинули туди міни сповільненої дії. Боєприпаси на таймері і можуть вибухнути у будь-яку мить. Зараз рятувальники та поліція очепили квартал і намагаються змусити людей не виходити на вулицю, щоб убезпечити територію та почати розмінування», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за пів години журналісти почули вже щонайменше три вибухи. «Снаряди вибухають хаотично, проте люди все одно намагаються вийти на вулицю. Міни розкидані у дворах житлових двоповерхівок на самому проспекті Олександрівському», - інформує ЗМІ.

Читайте також: Під Харковом виявляють ворожі міни з відкладеною детонацією

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині в результаті обстрілів за 10 квітня, за попередніми даними, загинули 10 людей, ще 11 – поранені.

Про закидання рашистами мін сповільненої дії напередодні повідомляв голова Дергачівської громади В’ячеслав Задоренко.

Читайте також: На Харківщині від обстрілів за день загинули десять людей

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: Суспільне.Харків

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-