Силами Меджлісу кримськотатарьского народу бійцам ЗСУ в Миколаєві передали амуніцію і тепловізори

Силами Меджлісу кримськотатарьского народу бійцам ЗСУ в Миколаєві передали амуніцію і тепловізори

Фото
Укрінформ
Координаційний центр Меджлісу кримськотатарьского народу у Львові отримав та відправив бійцям ЗСУ у Миколаєві бронежилети, оптичні приціли с тепловізорами та супутникові телефони.

Про це повідомив у Фейсбуці народний депутат Рустем Умєров, передає Укрінформ.

"Проводжуємо підтримувати наших захисників. Отримали для наших бійців ЗСУ у Миколаїві бронежилети, оптичні приціли с тепловізорами, супутникові телефони, ліки", - написав Умеров.

Крім того, повідомив він, що спільно з урядом Туреччини та Посольством Республіки Туреччина в Україні відправили ще 100 жінок та дітей в безпечні міста в Турецькій Республіці.

Він додав, що допомогли 50 жінкам та дітям виїхати в Чехію.

Народний депутат поінформував, що Координаційний центр Меджлісу у Львові "отримав декілька гуманітарних наборів від друзів з інших країн та відправив їх тим, хто найбільше цього потребує".

Раніше волонтери Координаційного центру Меджлісу у Львові організували на центральному залізничному вокзалі міста Львів роздачу нужденним теплого одягу.

Як повідомлялося, у перші дні війни у ​​Львові було створено Координаційний штаб Меджлісу кримськотатарського народу з метою здійснення координації та надання допомоги громадянам України – жінкам з дітьми та людям похилого віку, які прибули на території західних областей України з регіонів, де відбуваються активні бойові дії.

Меджлісом кримськотатарського народу спільно з керівниками кримськотатарських організацій Польщі, Румунії та Туреччини координуються дії щодо надання допомоги біженцям з території України.

На базі Львівської територіальної оборони створено Кримський підрозділ, склад якого формується серед громадян України, які змушені залишити тимчасово окупований РФ Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-