У Луцьку відкрили клуб української мови для переселенців

У Луцьку відкрили клуб української мови для переселенців

Укрінформ
На базі Волинського національного університету імені Лесі Українки відкрили розмовний клуб української мови для переселенців.

Про це у відеозверненні у Телеграмі повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук, передає Укрінформ.

«Для того, щоб дати можливість людям, які приїхали до нас з інших міст і хочуть покращити свої знання української мови, ми спільно з Волинським національним університетом започаткували мовний клуб», - сказав Поліщук.

Зазначається, що розмовний клуб працюватиме у формі живого спілкування. Зустрічі відбуватимуться щовівторка і щочетверга з 16:00.

«Ми, лучани, хочемо, щоб ви природно ї комфортно почувалися в нашому місті, в україномовному середовищі. Волинський національний університет імені Лесі Українки за підтримки Луцької міської ради запрошує вас на зустрічі в рамках розмовного клубу української мови. Пропонуємо нові знайомства, спілкування українською мовою, обмін думками, а також виконання цікавих завдань у колі рузів», - інформують на сайті університету.

Координатор проєкту – кандидат філологічних наук, доцент кафедри історії та культури української мови Оксана Іванівна Приймачок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-