Від початку повномасштабної війни зі сходу України евакуювали понад 20 тисяч осіб

Від початку повномасштабної війни зі сходу України евакуювали понад 20 тисяч осіб

Укрінформ
З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, в період з 24 лютого 2022 року, з населених пунктів Луганської та Донецької областей підрозділами ДСНС, які входять до складу угрупування Об’єднаних сил, евакуйовано понад 20 тис. осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр штабу ООС у Фейсбуці.

"Всього в період з 24.02.2022 року евакуйовано з населених пунктів Луганської області близько 14950 осіб та з населених пунктів Донецької області близько 5820 осіб", - йдеться у повідомленні.

Упродовж минулої доби підрозділи ДСНС евакуювали в Донецькій області - 25 осіб з населених пунктів Вугледар, Авдіївка; Луганської області - 600 осіб з населених пунктів Рубіжне, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Гірське.

Читайте також: У суботу гуманітарними коридорами евакуювали 5,2 тисячі людей – Верещук

Як зазначається, минулої доби підрозділами ДСНС, які входять до складу угрупування Об’єднаних сил, здійснено 41 виїзд на ліквідацію наслідків бойових дій. Ліквідовано 16 пожеж, які виникли в наслідок обстрілу російськими окупантами цивільної інфраструктури населених пунктів України. Одна людина врятована. Виявлено 38 вибухонебезпечних предметів.

За інформацією підрозділів ДСНС, які входять до складу угрупування Об’єднаних сил, російськими фашистськими угрупуваннями з особливим цинізмом були обстріляні жилі масиви та комунальні мережі наступних населених пунктів: Нью-Йорк, Красногорівка, Мар’їнка, Великоновосілка, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ.

Читайте також: Загарбники примусово вивезли до росії близько 40 тисяч українців - Верещук

Також виконано 20 залучень піротехнічних розрахунків. А саме: Донецька область – 6 залучень у населених пунктах Покровськ та Покровського району, Слов'янськ, Петропавлівка. Луганська область - 14 залучень у населених пунктах Лисичанськ, Сєвєодонецьк, Кремінна.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-