Загарбники відпустили з полону батька мелітопольської журналістки

Загарбники відпустили з полону батька мелітопольської журналістки

Укрінформ
Російські загарбники відпустили з полону літнього батька мелітопольської журналістки Світлани Залізецької.

Про це у Телеграмі повідомляє НСЖУ, передає Укрінформ.

«Після публікації Світланою Залізецькою у соцмережах повідомлення про передачу нею управління сайтом «РІА-Мелітополь» третім особам, російські окупанти відпустили 75-річного Йосипа Залізецького з полону. Про це головна редакторка сайту «РІА-Мелітополь», член НСЖУ поінформувала голову Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка. Згоди на співпрацю із загарбниками Світлана не давала», - йдеться у дописі.

За словами Залізецької, єдиний аргумент, якого дослухалися російські загарбники, це те, що у неї більше немає контролю над новинним сайтом. Зараз її тато вдома.

Головна редакторка видання «РІА-Мелітополь» також повідомила, що загарбники провели обшуки в редакції у Мелітополі – забрали всю техніку, документи. Ще раніше були потужні DDos-атаки на сайт. Але допомогу журналістській команді Світлани Залізецької тоді надали фахівці Мінцифри, допомогли технічно посилити провідний новинний сайт Мелітополя.

Зараз сайт «РІА-Мелітополь» працює під управлінням осіб, які знаходяться на підконтрольній Україні території. Він не закривається.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-