У Харкові затримали місцевого жителя - навідника російської артилерії

У Харкові затримали місцевого жителя - навідника російської артилерії

Укрінформ
Житель Харкова погодився надати російським агресорам координати для артилерійських ударів на важливі об’єкти у своєму місті.

Про це повідомила генпрокурор Ірина Венедіктова у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"На ніч про потвор. Не можу стримати емоцій. Останнім часом вимушені ділитися негативом. Тварюка з Харкова отримує 25 лютого дзвінок на мобільний від невідомої їй на той момент особи. Тварюка, що телефонує, представляється громадянином рф і пропонує винагороду в розмірі 40 тисяч гривень за надання важливої інформації - відзначити в електронному вигляді координати розташування об’єкта критичної інфраструктури міста, а саме хлібзаводу "Салтівський" та ФЕД (військовий об’єкт)", - написала Венедіктова.

Вона додала, що особа з Харкова охоче приймає пропозицію і отримує на банківську карту обіцяні 40 тисяч гривень, а 1 березня збройні сили рф завдали артилерійських ударів, відповідно до координат, поряд з одним з об‘єктів.

"От як вербують: супутникове стеження, шантаж, сім’ю в заручники, ідеологічні міркування, могли б подумати ви… Ага - 40 тисяч гривень … ціна тварюки в базарний день", - зауважила Венедіктова.

Генпрокурор додала, що ця "недолюдина" затримана і відповість за все.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-