На Волині з понеділка планують відновити навчання

На Волині з понеділка планують відновити навчання

Укрінформ
На Волині з понеділка, 14 березня, планують відновити шкільне навчання. Колективи на місцях самі вирішуватимуть, як організувати процес.

Про це у Фейсбуці повідомила Волинська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

«Ми плануємо організувати віддалену форму навчання з елементами дистанційного навчання. Педагоги даватимуть завдання та прийматимуть виконані роботи. Адже не рекомендується сильно навантажувати мережу Інтернет. Педагогічні колективи на місцях самостійно вирішуватимуть, як організувати навчання», – зазначила начальниця управління освіти і науки облдержадміністрації Людмила Плахотна.

Також вона наголосили, що наразі на Волині напрацьовуються пропозиції щодо організації навчального процесу.

Як повідомляв Укрінформ, від початку російського вторгнення в Україну у школах тривають двотижневі канікули, після яких освітній процес може бути відновлено в тих областях, де це можливо. У регіонах, де відсутні умови, рекомендуватимуть індивідуальне або дистанційне навчання.

Діти, які є внутрішньо переміщеними особами, за згодою одного з батьків мають змогу долучитися до навчання у школі за місцем тимчасового проживання.

24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-