На Закарпатті прийняли понад пів мільйона вимушених переселенців з інших регіонів

На Закарпатті прийняли понад пів мільйона вимушених переселенців з інших регіонів

Укрінформ
Більш ніж пів мільйона вимушених переселенців прибули на Закарпаття, рятуючись від війни.

Про це повідомили в Телеграмі Закарпатської ОВА, передає Укрінформ.

Як повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, частина переселенців переїхала до Європи, а інші знайшли прихисток на місці.

«Ніхто не залишився на вулиці, кожного нагодували, обігріли, надали медичну та психологічну допомогу, гарантували безпеку. Ми використовуємо усі наявні майданчики та можливості, якими оперуємо зараз», - наголосив Микита.

За його словами, ефективне управління на всіх рівнях, титанічна праця тисяч людей по всій області забезпечує виконання завдань, які перед керівництвом області поставили сьогодні держава та обставини.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-