На Закарпатті заборонили трансляцію російських каналів

На Закарпатті заборонили трансляцію російських каналів

Укрінформ
На Закарпатті заборонили трансляцію російських каналів, відповідне рішення прийняла рада оборони області.

Про це повідомили у Фейсбуці Закарпатської ОВА, передає Укрінформ.

"На території Закарпаття заборонили ретрансляцію російських телеканалів – таке рішення прийняла рада оборони області", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, заборона поширюється на готелі, ресторани, бази відпочинку, хостели, гуртожитки, приватні зелені садиби та інші заклади санаторно-оздоровчого комплексу регіону.

Відповідно до Постанови КМУ від 21 березня 2007 р. №507 рішення Ради є обов’язковим для виконання місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, які розташовані на території області, громадянами.

24 лютого Росія оголосила війну Україні. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-