На Коломийському аеродромі готують навчальні стрільби, людей просять зберігати спокій

На Коломийському аеродромі готують навчальні стрільби, людей просять зберігати спокій

Укрінформ
У Коломиї, на території аеропорту в селі Корнич, проведуть навчальні стрільби зенітними установками. Людей закликають зберігати спокій.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Коломийський міський голова Богдан Стніславський.

«Невдовзі на аеропорті в Корничі будуть здійснюватися навчальні стрільби зенітними установками. Закликаю зберігати спокій. Наголошую - це лише навчання!», - зазначив Станіславський.

Коломийський аеродром (також відомий як Коломийська авіабаза) — раніше повністю військовий аеродром (зараз ― спільного використання) розташований на околиці міста Коломия (Івано-Франківська область). До 2004 р. був місцем базування полку розвідувальної авіації.

Як повідомляв Укрінформ, учора вранці на Прикарпатті від ракетного удару ворога зазнали руйнації два аеродроми - в Івано-Франківську та в Коломиї. У Коломиї від вибухів на аеродромі постраждали 5 осіб, з них двоє – цивільні та троє військових.

Президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і ввів російські війська на територію країни. На низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Фото: defence-ua.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-