У Харкові відремонтують центр комплектування призовників

У Харкові відремонтують центр комплектування призовників

Фото
Укрінформ
Міська рада візьме участь у ремонті Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у мікрорайоні Сортировка.

Таке рішення після поїздки на об’єкт сьогодні, 14 лютого, озвучив Харківський міський голова Ігор Терехов. Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Харківської міської ради.  

«Тут багато років нічого не робилося, призовний пункт перебуває у жахливому стані. Сьогодні я зібрав будівельників, щоби обговорити план робіт. Також я звернуся до обласної влади, щоб вони співфінансували роботи, оскільки це - обласна власність. Тут має бути чистота та порядок», - наголосив Терехов.

Центр комплектування створено для організованого відправлення призовників на строкову службу до військових частин.

Військовий комісар Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Арап зазначив, що молодь прибуває сюди з квітня по червень та з жовтня по грудень, але умови, в яких вона перебуває, залишають бажати кращого.

Читайте також: Замість військкоматів: уряд визначив, як працюватимуть нові служби

«Звідси починається армія, і молоді люди мають бачити, що для них створено гарні умови. Тому ми вирішили оновити приміщення та звернулися до мерії», - розповів Арап.

Терехов повідомив, що у центрі виконають комплекс ремонтних робіт – приведуть до нормального стану їдальню, казарми, кабінет для проходження медкомісії. Міський голова підкреслив, що насамперед стоїть завдання створити умови для комфортного побуту.

На території обласного територіального центру комплектування розташовані контрольно-пропускний пункт, стройовий плац, спортивний майданчик та дві адміністративні будівлі: у першій, п'ятиповерховій, облаштована кімната чергового, їдальня, казармене приміщення, два класи професійного відбору, інтерактивний тир; в іншій, триповерховій, – кабінети відділення формування, приміщення медичної комісії, спальня, актова зала. Казарми займають два поверхи та розраховані на 440 осіб.

Фото: city.kharkov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-