У Львівській обласній лікарні відкрили сучасну гібридну операційну

У Львівській обласній лікарні відкрили сучасну гібридну операційну

Фото
Укрінформ
У Львівській обласній клінічній лікарні відкрили сучасну гібридну (рентген-ендоскопічну) операційну, над створенням якої працювали понад рік.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба лікарні, передає Укрінформ.

«Ми йшли до цього більше року і сьогодні з гордістю можемо сказати, що все вдалося. Відтепер наші пацієнти матимуть змогу отримувати високоспеціалізовану якісну медичну допомогу у безпечних умовах. Ендоскопічні операції на органах панкреатобіліарної системи, операції стравоходу, шлунку, тонкої і товстої кишки усіх типів складності. Важливо, що усі втручання відбуваються уві сні під спостереженням лікаря-анестезіолога, а для пацієнта завдяки малоінвазивному втручанню процес одужання та реабілітації практично зведений до одного дня», - поінформували в медзакладі.

Читайте також: У Львові лікарня швидкої меддопомоги закупила надсучасне обладнання

Як повідомлялося, за останні 5 років в лікарні впроваджено ряд методів мініінвазивної хірургії, таких як кардіохірургічні операції на працюючому серці, пластики аортального та мітрального клапанів та білатерального мамакоронарного шунтування на працюючому серці, лапароскопічні втручання при хірургічній, гінекологічній, урологічній патології, трансуретральні резекції новоутворень сечового міхура та простати, ендоскопічне видалення каменів нирок та сечоводів, офтальмологічні операції з використанням системи INFINITI Vision System, що дозволило збільшити кількість органозберігаючих оперативних втручань, в цілому по лікарні, в 3 рази.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-