На Луганщині розпочали ремонт дороги державного значення

На Луганщині розпочали ремонт дороги державного значення

Велике будівництво
Укрінформ
Ремонтні роботи в рамках проєкту Президента «Велике будівництво» на трасі державного значення Т-13-07 «Новопсков – Марківка розпочались у Луганської області.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ділянка довжиною 37 кілометрів. Сподіваємося закінчити середній ремонт у наступному році, а в цьому, якщо погода дозволить, завершити укладення вирівнюючого шару асфальтобетону товщиною 10 см. Роботи почали з фрезерування. Усього на будівництво державою виділено 1 млрд 110 млн грн. Компанія потужна, ми з нею знайомі з минулого року, нарікань нема», - прокоментував подію голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, Новопсков цього року побачить будівництво ще однієї стратегічної дороги – Новопсков – Старобільск.

Представникам ЗМІ вдалося поспілкуватись із дорожниками. На ділянці працюють 50 робітників, усі – мешканці сусіднього Старобільська. Умовами праці й заробітною платнею, яка в середньому втричі більша, ніж на попередніх місцях їхньої роботи, задоволені.

Керівники компанії теж вважають раціональним практику запрошення на роботу місцевих жителів.

Читайте також: В Україні реалізують біля тисячі інфраструктурних проєктів - Кирило Тимошенко

За словами координатора програми «Велике будівництво», заступника голови Офісу Президента Кирила Тимошенка, у 2021 році по всій Україні буде відремонтовано та побудовано 6 500 км доріг європейської якості та 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-