У Лисичанську до сьомої річниці звільнення підняли прапор України на найвищому териконі

У Лисичанську до сьомої річниці звільнення підняли прапор України на найвищому териконі

Фото
Укрінформ
Синьо-жовтий прапор напередодні дня визволення міста від проросійських бойовиків встановили на найвищому в Лисичанську териконі шахти ім. Мельникова.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації.

«Сьогодні, 23 липня, на найвищому териконі шахти ім. Д.Ф. Мельникова було знову встановлено прапор України. Символічно, що блакитно-жовтий стяг замайорів над містом саме напередодні 7-ї річниці визволення міста Лисичанськ від незаконних збройних формувань», - ідеться в повідомленні.

У церемонії встановлення прапору взяли участь керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка, його заступник Олег Калінін, військовослужбовці ЗСУ та волонтер, директор Лисичанського пивоварного заводу Олег Кострюков.

Стяг було встановлено на честь загиблих захисників та як нагадування про трагічні події 2014 року.

Звільнення Лисичанська від російських бойовиків та їхніх місцевих колаборантів відбулось 24 липня 2014 року. Під час бойових дій загинув, потрапивши в засідку, командир бригади Національної гвардії полковник Олександр Радієвський, війська якого напередодні звільнили Сєвєродонецьк.

Читайте також: На Донеччині у сьому річницю звільнення міст від окупації РФ поклали квіти до меморіалу

25 липня Олександру Радієвському присвоїли звання генерал-майора. Пам’ятник Радієвському встановлено на головній площі Сєвєродонецька.

Фото: lis.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-