ДТП з потягом і фурою на Закарпатті: постраждали п’ятеро осіб

ДТП з потягом і фурою на Закарпатті: постраждали п’ятеро осіб

Укрінформ
На Закарпатті внаслідок зіткнення вантажівки та пасажирського потягу, за попередніми даними, травмувалися 5 осіб, 3 із яких були госпіталізовані.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба ДСНС Закарпатської області.

"На момент аварії у потязі перебували 226 пасажирів. За попередніми даними внаслідок ДТП травмовано п’ятеро людей, троє з яких (водій вантажівки та 2 пасажирки потяга) каретами екстреної медичної допомоги були госпіталізовані до лікувального закладу. Двоє пасажирів отримали легкі травми та від госпіталізації відмовилися", - йдеться у повідомленні.

Наразі рух залізничного транспорту на даній ділянці залізничного перегону призупинено, для пасажирів організовано дизель поїзд до смт Солотвино. Також на місці події працює відновлювальний поїзд станції Королево.

Читайте також: У Запоріжжі маршрутка потрапила в ДТП – 13 постраждалих

На місці події працюють компетентні служби, від ГУ ДСНС України у Закарпатській області залучено 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу.

Як повідомляв Укрінформ, раніше на Закарпатті пасажирський потяг зіштовхнувся із вантажівкою. Пасажирів евакуювали. Тоді у ДСНС області інформували про трьох постраждалих - водія вантажівки та двох пасажирів потяга, які були госпіталізовані до лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-