На Дніпропетровщині відбудеться автопробіг на трасі Стрий – Ізварине

На Дніпропетровщині відбудеться автопробіг на трасі Стрий – Ізварине

Велике будівництво
Укрінформ
У п'ятницю, 2 липня, у Дніпропетровській області відбудеться пробіг ретро-автомобілів 45-кілометровою ділянкою майбутньої траси М-30 Стрий – Ізварине, яку створюють за програмою Президента «Велике будівництво». 

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на офіційній сторінці заходу у Фейсбуці.

Початок маршруту – скульптура «Бик» на виїзді із Дніпра в напрямку м. Кривий Ріг. Стартуватимуть близько 20 ретро-автівок, які після цього поїдуть оновленим автошляхом. Біля с. Пашена Балка автомобілі повернуться на вихідну локацію.

Трасу М-30 Стрий – Ізварине, відому також як «Дорога Єдності», створюють за програмою «Велике будівництво». Дорога завдовжки 1 400 км, яку планується відкрити до Дня Незалежності, стане найдовшою в країні і з’єднає дві дороги міжнародного значення: М-04 Знам'янка – Луганськ – Ізварине та М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка.

Читайте також: Укравтодор цілодобово виконує роботи на трасі Стрий – Ізварине

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко розповів, що планом президентської програми на 2021 рік передбачено ремонт і будівництво 6 500 км доріг і 245 штучних споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-