Поліція знайшла підлітків, які втекли з притулку на Прикарпатті

Поліція знайшла підлітків, які втекли з притулку на Прикарпатті

Укрінформ
На Прикарпатті двох підлітків, які втекли з центру реабілітації, знайшли на Коломийщині. Діти ночували у закинутій будівлі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Івано-Франківської області у Фейсбуці.

«Підлітків, які напередодні (19 квітня - ред.) утекли з Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, поліцейські знайшли на Коломийщині. Діти й справді спочатку попутним транспортом добралися до Надвірної. Там заночували у закинутій будівлі, а сьогодні подалися до села на Коломийщині, звідки родом старший з них. Поліцейські перехопили юних утікачів неподалік цього населеного пункту та повернули до Івано-Франківська», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Прикарпатті шукають двох підлітків, які втекли з центру реабілітації

З хлопцями, яких упродовж доби розшукували працівники прикарпатської поліції, все гаразд. Наразі ювенальні поліцейські з’ясовують, що спонукало дітей до такого вчинку.

Як повідомляло агентство, підлітки пішли з Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей у невідомому напрямку. Правоохоронці відразу ж розпочали пошуки зниклих дітей. Найперше перевірили вокзали, а потім і місця, де мешкають їх сім’ї.

Фото: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-