В автівці мешканця Рівненщині знайшли бурштину на 200 тисяч

В автівці мешканця Рівненщині знайшли бурштину на 200 тисяч

Фото
Укрінформ
У Рівненській області поліцейські під час огляду автомобіля місцевого мешканця виявили три мішки з бурштином загальною вартістю 200 тисяч гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

«За оперативною інформацією поліцейських відділення поліції № 1 (смт Володимирець) під процесуальним керівництвом Вараської окружної прокуратури у селі Полиці 20 березня, близько 10:30 було зупинено автомобіль Peugeot Partner», - йдеться у повідомленні.

На Рівненщині вилучили понад 40 кілограмів бурштину / Фото: npu.gov.ua

Зазначається, що водій - 32-річний житель села Великі Цепцевичі дозволив поліцейським сектора реагування оглянути транспортний засіб. Правоохоронці у багажному відділенні виявили три мішки із камінням бурштину-сирцю.

Читайте також: Польські митники виявили близько 30 кілограмів контрабандного бурштину з України

Проводити слідчі дії керманич без адвоката не погодився. Після його приїзду бурштин загальною вагою 43 кілограми вилучили. Орієнтовна його вартість за цінами «чорного» ринку становить 200 тисяч гривень.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 240-1 КК (незаконне перевезення бурштину) вилучене передали на експертизу. За її результатами вирішуватиметься питання стосовно підозри у вчиненні злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-