На Дніпропетровщині зводять триповерховий басейн

На Дніпропетровщині зводять триповерховий басейн

Велике будівництво
Укрінформ
У Слобожанському на Дніпропетровщині у межах програми "Великого будівництва" зводять триповерховий басейн для дорослих і дітей.

Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА, передає Укрінформ.

«У 2018-му звели для мешканців Слобожанської громади сучасний спортивний комплекс. Поруч «з нуля» будуємо ще одну споруду. У ній буде два басейни – для дітей та дорослих», – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Як зазначається, дві будівлі створять архітектурний ансамбль. Фасад басейну буде вентильований та енергоефективний, він допоможе зберегти у приміщенні потрібні температуру і рівень вологості.

У Слобожанському на Дніпропетровщині будують басейн / Фото: adm.dp.gov.ua

«Для очищення води установимо сучасні фільтри. Вони знищуватимуть максимальну кількість бактерій», – сказав представник підрядної організації Денис Кононов.

Нині підрядники завершують монтувати залізобетонний каркас майбутньої будівлі. Всередині вже готові обидві чаші басейнів.

Читайте також: У Маріуполі цьогоріч побудують басейн олімпійського масштабу - Зеленський

«У планах – залучити професійних тренерів навчати плавання дітей та дорослих. Зможемо проводити й обласні змагання. Будівля буде доступною для людей з інвалідністю: приміщення оснастять ліфтом», – розповів директор спорткомплексу Володимир Дейнеко.

Уточнюється, що доріжки басейну для дорослих будуть завдовжки  25 метрів, для малечі – 10.

В ОДА зазначили, що басейн у Слобожанському – один із проєктів програми Президента Зеленського «Велике будівництво». Його зводять державним, обласним та місцевим коштом. На Дніпропетровщині області також будують «з нуля» басейн у Нікополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-