На Дніпропетровщині помер від COVID-19 майор поліції

На Дніпропетровщині помер від COVID-19 майор поліції

Укрінформ
Від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, помер заступник начальника відділу організації діяльності груп реагування управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області, майор Віталій Шевцов.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Поліція Дніпропетровській області у Фейсбуці.

"Заступник начальника відділу організації діяльності груп реагування управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області помер вчора вдень, 13 листопада, через ускладнення, викликані коронавірусною хворобою", - йдеться у повідомленні.

У поліції розповіли, що майор поліції Віталій Шевцов прослужив на різних посадах в органах внутрішніх справ майже 25 років. У грудні цього року збирався вийти на пенсію та присвятити час дітям. Проте, за три дні до його 43-річчя життя Віталія обірвалося. Без батька залишилися двоє дітей – 11-річний син та 18-річна донька.

Читайте также: В Україні - 9 397 нових випадків коронавірусу

Як повідомляв Укрінформ, станом на 14 листопада в Україні лабораторно підтверджено 525 176 випадків захворювання на COVID-19, з них 9508 летальних, уже одужали 238 811 осіб. За добу виявлено 12 524 нові випадки коронавірусної хвороби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-