Трьох потерпілих під час стрілянини на трасі під Харковом оперують

Трьох потерпілих під час стрілянини на трасі під Харковом оперують

Укрінформ
У Харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. Мещанінова перебувають троє постраждалих внаслідок стрілянини на трасі поблизу міста Люботин.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в пресслужбі Харківської міськради з посиланням на інформацію заступника головного лікаря закладу Андрія Соцького.

"У лікарні знаходяться троє постраждалих, усі – в операційних", - зазначили в пресслужбі.

Більше інформації про стан постраждалих обіцяють надати вранці, зараз лікарі не прогнозують, скільки триватимуть операції.

Читайте також: Поліція затримала молодиків, які обстріляли автобус під Харковом — Аваков

Як повідомляв Укрінформ, 27 серпня близько 19:10 на трасі біля міста Люботин Харківського району Харківської області невідомі автомобілем «Міцубісі» заблокували рух мікроавтобуса «Мерседес», у якому перебували представники ГО «За життя», та змусили його зупинитися. Після цього з автомобіля «Міцусібі» вийшло декілька осіб й з травматичної зброї обстріляли мікроавтобус, після чого втекли на своєму автомобілі.

Читайте також: Обстріл автобуса під Харковом: двоє поранених, поліція ввела операцію "Сирена"

Інформація за фактом події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Пізніше міністр внутрішіх справ Арсен Аваков повідомив, що правоохоронці затримали групу молодих людей, які обстріляли мікроавтобус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-