Поліція спростувала інформацію про сексуальну наругу над 9-річним хлопчиком

Поліція спростувала інформацію про сексуальну наругу над 9-річним хлопчиком

Укрінформ
Поліція не знайшла підтвердженння поширюваній у соцмережах інформації щодо факту сексуальної наруги над 9-річною дитиною.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області, передає Укрінформ.

"10 серпня у соцмережах з’явилася інформація про те, що нібито 9-річний хлопчик постраждав від педофіла. З цього приводу Головне управління Національної поліції в Харківській області офіційно заявляє, що інформація свого підтвердження не знайшла", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що 8 серпня близько 19:00 до них надійшло повідомлення, що 9-річний хлопчик вранці пішов на прогулянку та додому не повернувся. Про відсутність сина заявила його мати. На пошуки був задіяний весь особовий склад Основ’янського відділу поліції.

Читайте також: Окупанти здійснили наругу над тілом загиблого медика

У результаті проведених заходів поліцейські 9 серпня близько 02:00 встановили місцезнаходження малолітнього. Він спав у покинутому будинку. Жодних подій кримінального характеру з хлопчиком не сталося.

Працівники поліції з’ясували, що причиною втечі 9-річного хлопця виявився конфлікт з мамою. Наразі дитина знаходиться вдома.

Стосовно матері хлопчика працівники ювенальної превенції склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-