На Буковині помер ще один хворий COVID-19

На Буковині помер ще один хворий COVID-19

Укрінформ
У Чернівецькій області помер ще один хворий на коронавірус чоловік. Йому було 72 роки.

Про це під час прямого включення у Facebook повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

"Мушу розпочати із сумної звістки. Сьогодні, на жаль, від коронавірусної хвороби помер 72-річний буковинець Висловлюю співчуття родині", - сказав Осачук.

Як пізніше повідомили у пресслужбі Чернівецької ОДА, чоловік, що помер, був родом із села Годилів Сторожинецького району. Тиждень лікувався вдома, перш ніж потрапити до медичного закладу.

"Недужий перебував у реанімаційному відділенні, відучора був підключений до апарату штучної вентиляції легень. 29 березня у нього лабораторно підтвердили COVID-19. Чоловік хворів на спричинену коронавірусом важку пневмонію, а також мав цукровий діабет", - додали в облдержадміністрації.

Читайте також: На Донеччині – перша смерть від коронавірусу

Крім того, голова Чернівецької ОДА повідомив, що сьогодні обласний лабораторний центр підтвердив ще 28 нових випадків COVID-19.

"Сьогодні наш лабораторний центр опрацював нові аналізи. І за їх результатами маємо ще 28 нових випадків коронавірусної інфекції. У цих людей не було виїздів за кордон і вони не контактували з хворими на коронавірус", - додав Осачук.

Серед 28 хворих - двоє дітей, віком 2 і 5 років, а також 6 медичних працівників.

Таким чином, у Чернівецькій області виявили вже 248 випадків захворювання на коронавірус, 6 осіб померли, 11 - одужали.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок понеділка зафіксовано 1319 випадків захворювання на коронавірус, 28 людей одужали, 38 осіб померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-