У Харкові зменшили тарифи на тепло і гарячу воду

У Харкові зменшили тарифи на тепло і гарячу воду

Укрінформ
У Харкові зниження тарифів на тепло та гарячу воду відобразяться вже у грудневих платіжках, які містяни отримають у січні 2020 року.

На цьому наголосив мер Харкова Геннадій Кернес у своїй заяві, розміщеній на сайті Харківської міськради.

"Мною і моєю командою у співпраці з главою області було проаналізовано всі можливості вирішення поставленого Президентом завдання про зниження тарифів для населення, і тарифи для харків’ян зменшено", - наголосив Кернес.

За його словами, у 2020 році зменшення нарахувань для 1-кімнатної квартири (в середньому) складе 300 грн на тепло і 115 грн на гарячу воду; для 2-кімнатних квартир - 428 грн на тепло і 172 грн на гарячу воду; для 3-кімнатних квартир - 592 грн на опалення і 230 грн на гарячу воду.

Всі ці тарифи, уточнив Кернес, будуть застосовані до грудневих платіжок, які люди отримають у січні.

Читайте також: Гончарук каже, що тарифи на тепло вже переглядають у багатьох містах

Крім того, при нарахуванні оплати за теплопостачання в грудні будуть враховані - в бік зменшення - температура зовнішнього повітря і якість послуг, що надаються.

Як повідомлялося, 24 грудня на засіданні Ради розвитку громад і територій Президент України Володимир Зеленський заявив, що квитанції за комунальні послуги не можуть бути непосильними для громадян. Він доручив уряду розробити механізми, які забезпечать справедливі тарифи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-