У Маріуполі презентували проєкт створення мобільних ЦНАПів

У Маріуполі презентували проєкт створення мобільних ЦНАПів

Укрінформ
Представники ПРООН обговорили створення у Маріуполі мобільних ЦНАПів, проєкт реалізується за підтримки уряду Канади.

Про це повідомили в Маріупольській міській раді.

«У Маріуполі пройшов круглий стіл за участю заступника міського голови Михайла Івченка, представників ПРООН і громад Маріуполя та Сартани. Під час зустрічі презентували проєкт «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України». Він реалізується при підтримці уряду Канади», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що цей проєкт включає створення мобільних центрів надання адміністративних послуг, його фінансування складе 5 мільйонів канадських доларів.

Читайте також: У Краснопільській громаді запрацював сучасний центр адмінпослуг

Спеціаліст з місцевого управління та адмінпослуг Владислав Сила розповів, що до 2021 року програмою ПРООН планується закупити спеціально обладнані автомобілі. Вони будуть пересуватися містами та селами, що знаходяться біля контрольно-пропускних пунктів. Наприклад, у Мар’янці, Сіверську, Курахово, Вугледарі та Маріуполі. Четверо фахівців надаватимуть ряд адміністративних послуг. Серед них - оформлення паспорта.

Зазначено, вже почалася розробка інтернет-сайту пересувних ЦНАПів та мобільного додатка, за допомогою яких можна дізнатися час і місце роботи мобільних центрів.

 Фото: mariupolrada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-