Двох постраждалих у катастрофі літака Ан-12 прооперували

Двох постраждалих у катастрофі літака Ан-12 прооперували

Укрінформ
Двох постраждалих під час аварійної посадки літака Ан-12 на Львівщині прооперували. Операції третього пацієнта, який має найтяжчі травми, тривають.

Про це з посиланням на львівських лікарів повідомляє Громадське.

"Зараз двоє пацієнтів прооперовані й залишаються у відділені невідкладної допомоги. Одного пацієнта ще оперують. Його стан найважчий, він потребує найбільше хірургічних втручань", — зазначив заступник головного лікаря з хірургічної роботи міської лікарні Львова № 8.

За його словами, у перших двох пацієнтів - скелетні травми, перелом ключової кістки, перелом кісток тазу зі звихом. Третій пацієнт має численніші ушкодження, черепно-мозкову травму, забій грудної клітки і тазу, відкритий перелом кінцівки.

За даними лікарів, постраждалі є жителями Запоріжжя, Києва та Вінниці.

Читайте також: Катастрофа Ан-12: назвали дві ймовірні причини трагедії

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вранці при заході на посадку на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту "Львів" зник з радару транспортний літак Ан-12, який здійснював політ з Віго (Іспанія) до Стамбула (Туреччина). Він здійснив аварійну посадку на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги аеропорту у с. Сокільники Пустомитівського району. На борту літака перебувало 8 осіб: 7 членів екіпажу та 1 супроводжуюча особа. П'ятеро людей загинули. Ще трьох деблокували і госпіталізували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-