Здобиччю озброєних грабіжників на Черкащині стали  пів мільйона

Здобиччю озброєних грабіжників на Черкащині стали пів мільйона

Відео
Укрінформ
Поліцейські Черкащини затримали зловмисника, який разом зі спільником учинив розбійний напад на родину підприємців з Монастирища та відібрав пів мільйона гривень.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

"До поліції Монастирищенського району надійшло повідомлення про розбійний напад. Двоє чоловіків у масках та рукавичках проникли в будинок місцевого підприємця, в якому перебував лише його неповнолітній син, та, погрожуючи хлопцю зброєю, заволоділи коштами в сумі п’ятсот тисяч гривень", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що негайно було введено в дію оперативний план "Сирена", піднято по тривозі особовий склад Монастирищенського та Христинівського відділень поліції. Крім того на допомогу місцевим поліцейським відрядили працівників батальйону поліції особливого призначення та кінологів зі службовими собаками. Було перекрито всі виїзди з міста.

Читайте також: Під Києвом спіймали банду грабіжників-іноземців

Під час прочісування лісу на відстані близько чотирьох кілометрів від місця злочину поліцейські помітили двох чоловіків. Оточивши периметр, спецпризначенці затримали одного з утікачів. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини житель Уманського району. У нього поліцейські виявили пакет із грошима.

Слідчим відділенням Монастирищенського відділення поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 187 (Розбій) Кримінального кодексу. Пошуки другого нападника тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-