У Вінниці евакуювали вже п'ять “замінованих” вишів

У Вінниці евакуювали вже п'ять “замінованих” вишів

Укрінформ
У Вінниці кількість вишів, щодо яких надійшли повідомлення про замінування, зросла до п’яти, у двох ще триває перевірка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«5 червня на поштові скриньки чотирьох університетів та коледжу у м. Вінниці надійшли повідомлення про замінування їхніх приміщень. Навчальні заклади обстежують вибухотехніки та кінологи», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, уранці близько 10 30 до поліції надійшла інформація від адміністрації педагогічного університету, що на їх електронну скриньку надійшов лист з погрозою, що у приміщенні має статись вибух. За 10 хвилин аналогічне повідомлення надійшло і від працівників технічного університету. Схожого змісту повідомлення про замінування згодом надійшли на поштові скриньки медичного та аграрного університетів та політехнічного коледжу.

Читайте також: У Вінниці евакуювали два виші через повідомлення про бомбу

До вишів виїхали вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група поліції, рятувальники, медики. Працівників та студентів навчальних закладів довелося евакуювати.

Наразі три університети - медичний, педагогічний та політехнічний - на наявіність вибухівки правоохоронці вже перевірили, жодних небезпечних предметів не виявлено. Робота у двох навчальних закладах ще триває.

Як раніше сьогодні повідомляв Укрінформ, у Вінниці поліція перевіряє повідомлення про замінування педагогічного та технічного університетів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-