У Харкові знову

У Харкові знову "мінування" - евакуюють торговельний центр

Укрінформ
З торговельного центру, що у Київському районі міста Харкова, евакуюють громадян через інформацію про замінування, що надійшла до поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Харківській області.

"Повідомлення про закладення вибухівки в торговельному центрі на вулиці Героїв Праці у Київському районі міста надійшло до поліції 4 травня близько 12:00. За адресою виїхали працівники слідчо-оперативної групи та фахівці вибухотехнічного управління. Проводиться евакуація громадян", - йдеться у повідомленні.

Також проводиться огляд приміщень та прилеглої території.

Читайте також: У Харкові евакуювали аеропорт та залізничний вокзал — шукають вибухівку

Як повідомляв Укрінформ, 1 травня через інформацію про замінування перевірили аеропорт "Харків" та залізничний вокзал. Обстежено 56600 кв.м приміщень та прилеглої території, евакуювано 800 громадян. Жодних вибухових речовин не виявлено.

З 21 квітня у Харкові перевірено з приводу замінування більше 50 об'єктів, серед яких низка готелів, 3 заводи, включаючи ХТЗ, низка торгівельно-розважальних центрів та учбових закладів - вишів та шкіл. Перевірено більше 300 тыс кв.м приміщень, евакуйовано більше 10 тис. грмадян, вибухівки не знайдено.

Відомості щодо подій внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч. 1 ст. 259 КК України з санкцією до 6 років побавлення волі. Поліція шукає тих, хто надіслав неправдиві повідомлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-