Сім'ї загиблого військового Дениса Лошкарьова Херсон виділить 150 тисяч

Сім'ї загиблого військового Дениса Лошкарьова Херсон виділить 150 тисяч

Укрінформ
Сім'ї загиблого в зоні бойових дій ООС офіцера Національної гвардії України Дениса Лошкарьова з Херсона виділять з міського бюджету одноразову матеріальну допомогу в сумі 150 тис. гривень.

Відповідне рішення щодо цього прийняли у п'ятницю на сесії депутати Херсонської міської ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У мене є пропозиція включити питання матеріальної допомоги родині загиблого воїна Лошкарьова. Ми знаємо, що в нього залишилося троє дітей. Тому я пропоную включити до цієї програми (до міської комплексної програми "Соціальний захист" - ред.) надання фінансової допомоги родині Лошкарьова - 150 тис. гривень", - сказав у виступі на сесії депутат міськради Андрій Дмитрієв.

За включення цього питання до комплексної програми "Соціальний захист" на сесії проголосували 46 із 48 депутатів, присутніх у сесійній залі на момент голосування. 2 депутати не голосували.

А загалом за комплексну програму "Соціальний захист" із внесеними до неї змінами проголосували 47 із 49 депутатів. 2 депутати знову не голосували.

Читайте також: Поховали військового, який у 2014 році запобіг приєднанню Херсона до "Новоросії"

Як зазначив на сесії міський голова Володимир Миколаєнко, у Херсоні з міського бюджету, окрім одноразової фінансової допомоги родинам загиблих в АТО і ООС жителів міста, встановлюються також пожиттєве щомісячне забезпечення, оплачуються витрати на виготовлення пам'ятників загиблим та інші витрати.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні 19 грудня 2018 року провели в останню путь загиблого на Донбасі в зоні ООС 39-річного лідера Херсонської Самооборони, офіцера Національної гвардії України Дениса Лошкарьова, який у буремному 2014 році перший заявив у місті, що Херсон - це Україна, і своїми діями запобіг приєднанню Херсонщини і Херсона до Новоросії та "Русского мира".

Денис Лошкарьов загинув 15 грудня 2018 року у зоні проведення Операції Об'єднаних сил під час виконання бойового завдання від кулі ворожого снайпера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-