На Закарпатті прикордонникам скасували відпустки, аби уникнути черг на кордоні

На Закарпатті прикордонникам скасували відпустки, аби уникнути черг на кордоні

Укрінформ
На Закарпатті на новорічно-різдвяний період в прикордонних загонах збільшили кількість нарядів, у першу чергу, інспекторського складу. Також вирішено призупинити надання відпусток особовому складу — все це для того, аби уникнути черг на кордоні перед Різдвом.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив підполковник Роман Марценюк, начальник відділу прикордонного контролю Чопського прикордонного загону ДПСУ.

“У період новорічних та різдвяних свят прикордонники очікують збільшення пасажиропотоку у пунктах пропуску на 30 відсотків. Відтак, керівництво Чопського прикордонного загону вжило ряд заходів задля забезпечення безперебійного пропуску та недопущення черг на кордоні. Насамперед, збільшено кількість прикордонних нарядів, у першу чергу, інспекторського складу. Також вирішено призупинити надання відпусток персоналу, який залучається до несення служби у пунктах пропуску”, - сказав Марценюк.

Читайте також: Прикордонники пострілами зупинили джип-євробляху

З його слів, також було проведено прикордонно-представницькі зустрічі з угорською та словацькою стороною щодо узгодження спільних дій під час збільшення кількості осіб та транспортних засобів, у разі виникнення кризових або нестандартних ситуацій — повернення громадян України суміжною стороною.

Також Марценюк повідомив, що досягнуто домовленості про пріоритетне оформлення транспортних засобів, що здійснюють ліцензійні перевезення дитячих та туристичних груп, а також осіб, які мають авіаційні чи залізничні квитки для подальшої подорожі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-