Справа Кернеса: на суд доставили свідків, які

Справа Кернеса: на суд доставили свідків, які "нічого не пам'ятають"

Укрінформ
На засідання Київського райсуду Полтави, де слухається справа мера Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців, приводом доставлені четверо свідків обвинувачення.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"Кернес, його охоронці та адвокати - в суді. З боку потерпілих прибув Сергій Ряполов зі своїм адвокатом. Також на засідання приїхали представники ОБСЄ. Забезпечена примусова доставка чотирьох із 15-ти свідків обвинувачення, інші - за межами України", - повідомили в суді.

Допитані свідки дали свідчення, що нічого не пам'ятають.

"Прокурор Ганилов наполягає на допиті всіх свідків обвинувачення, хоча не знає, скільки на це піде часу, і тому пропонує допитати свідків захисту. Водночас адвокати протестують проти зміни порядку розгляду справи і пропонують оголосити в суді перерву на місяць для доставки і допиту всіх свідків обвинувачення. Суддя Антонов клопотання прокурора відхилив. Стороні обвинувачення дали час до 7 травня на доставку свідків", - пояснили в суді.

В суді оголошено перерву до 7 травня.

Читайте також: Справа Кернеса: 15 свідків доставлять у суд примусово

Як повідомляв раніше Укрінформ, 2 квітня на засідання Київського райсуду Полтави, де слухається справа мера Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців, не з’явився жоден із свідків обвинувачення. Прокурор попросив суд застосувати проти решти 15 свідків примусове приведення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-