У міському транспорті Одеси запроваджують е-квиток

У міському транспорті Одеси запроваджують е-квиток

Укрінформ
Створена Одеською міськрадою робоча комісія на базі Департаменту транспорту, зв'язку й організації дорожного руху оголосила підсумки відбіркового конкурсу для інвесторів з реалізації проекту "Електронний квиток".

Про це повідомляє прес-служба міськради.

"Концепція проекту передбачає використання автоматизованої системи обліку платежів за проїзд у міському транспорті загального користування. Одним з етапів реалізації Концепції було проведення конкурсу з відбору інвестора. Підбито підсумки конкурсу: попри широку інформаційну роботу і значний термін, відведений на подачу документів заявниками, у конкурсі  вирішило брати участь лише одне підприємство - ТОВ "Одеська міська карта", - зазначили в мерії.

Втім, реалізовувати проект "Електронний квиток", вважає комісія, ТОВ "Одеська міська карта" буде спільно з групою підприємств.

Наступне засідання конкурсної комісії, під час якого буде здійснюватися оцінка конкурсної пропозиції ТОВ «Одеська міська карта», відбудеться не пізніше 31 січня.

Згідно з вимогами Положення про відбір інвестора, "у разі, якщо в конкурсі візьме участь лише один заявник, документи якого відповідають встановленим вимогам, він може бути визнаний переможцем конкурсу".

Читайте також: Укрзалізниця відновила послугу повернення е-квитків через інтернет

Рішенням міськради передбачено, що інвестор, який запровадить систему плати за проїзд у муніципальному електротранспорті та автобусах Одеси, протягом 10 років отримуватиме 10% від виторгу за перевезення пасажирів. Вартість разової поїздки у міському автобусі - 7 гривень, у трамваї і тролейбусі - 3 гривні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-