Вибухи в Калинівці:  усі постраждалі вже з житлом

Вибухи в Калинівці: усі постраждалі вже з житлом

Укрінформ
На Вінниччині стовідсотково забезпечили житлом людей, чиї будинки були повністю зруйновані вибухами на калинівському арсеналі.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА. 

«На сьогодні вже стовідсотково забезпечено житлом людей, будинки яких було повністю зруйновано в результаті надзвичайної ситуації на 48 арсеналі. Придбано 7 будинків, а для решти постраждалих, які відмовилися від закупівлі нового житла, надані будівельні матеріали для проведення поточного ремонту», - йдеться у повідомленні.

Водночас, триває заміна пошкоджених вікон - у селі Павлівка Калинівського району залишилося встановити ще 80 вікон. До кінця тижня цю роботу буде завершено.

Читайте також: Вибухи у Калінівці: на відновлення будинків вже пішло 20 мільйонів

Особам, які самотужки купували будматеріали для відновлення пошкоджених будинків, станом на 26 грудня спрямовано 1,3 млн грн матеріальної допомоги.

Як повідомляв Укрінформ, 26 вересня 2017 року почалася пожежа на складах Міністерства оборони України в районі міста Калинівка Вінницької області з подальшою детонацією боєприпасів. З військової частини та населених пунктів в 10-кілометровій зоні було евакуйовано понад 30 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-