Геращенко закликає українців долучитися до допомоги родинам заручників Кремля

Геращенко закликає українців долучитися до допомоги родинам заручників Кремля

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко закликає українців долучитися до надання допомоги, якої потребують родини українських заручників, що утримуються як на території РФ, так і на окупованих територіях.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

“Психологічна, моральна, соціальна допомога родинам заручників - це те, що ми можемо зробити, поки українці і кримські татари незаконно утримуються в тюрмі. Краще допомогти предметно, аніж безкінечно горланити про "зраду" і при цьому самому нічого не робити”, - написала вона.

При цьому Геращенко подякувала організаторам, зокрема раднику міністра закордонних справ з питань політв’язнів Геннадію Афанасьєву, за проведення благодійного аукціону на підтримку українських політв’язнів, які утримуються в Росії, що відбувся 13 серпня у Києві.

“Так дивно, але колишні бранці роблять для підтримки родин заручників набагато більше, аніж крикуни і політикани - балаболи, які насправді жодній родині конкретно ніколи і нічим не допомогли”, - підкреслила перший віце-спікер.

Читайте також: Сущенко передав із ув’язнення лист колегам з Укрінформу

Вона також подякувала усім причетним до того, що вдалося в рамках законодавства сприяти вступу до вишу на держбюджет дитини, батько якої незаконно утримується у в'язниці. Водночас Геращенко пообіцяла допомогти із підготовкою до школи щонайменше трьом школярам із родин заручників і політв'язнів.

Як повідомлялося, 13 серпня Геращенко передала на благодійний аукціон у Києві лот — розписну хустинку, а також придбала лот із цього аукціону для політв'язнів і внесла суму на допомогу бранцям - 3000 гривень і 100 доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-